Groot ruwdeel van gegoten Polyamide

Tonnenzwaar. Grote Polyamide gietstukken.

 

Meer dan 50 jaar is Kern succesvol met het gieten van grote delen en heeft daardoor een goede reputatie opgebouwd in de machinebouw branche. Wij gieten Gietpolyamide tot 2,5 ton stukgewicht. In onze fabrieksgieterij produceren wij non-stop alle halffabricaten en gietstukken, wij verkorten de levertijden en zorgen voor de perfecte kwaliteit van onze producten.

2,5

ton zware gietstukken kan onze gieterij van Polyamide vervaardigen. Dit volume komt overeen met 17 ton gietstaal.

Series produceren wij efficiënt door middel van machinegieten en centrifugaal gieten. Desgewenst produceren wij werkstukken vanaf 1 stuk door middel van stand gieten.

Een goede kwaliteit. Door anionische polymerisatie produceren wij van Lactam gietdelen met een homogene microstructuur en hoge kristalliniteit: Van Caprolactam gieten wij het vanwege zijn lage prijs en zijn evenwichtige mechanische eigenschappen populaire Giet Polyamide 6 (PA 6 G). Van Laurinlactam gieten wij Giet Polyamide 12 (PA 12 G).

Onze giettechniek, de ervaring van  onze traditie en geavanceerde giettechniek garanderen een spanningsarme Gietpolyamide. Samen met de onberispelijke slijtvastheid en hoge taaiheid bij hoge hardheid entsteht der gute Guss.

Specialiteiten Giet Polyamide. Speciale materiaaleisen van het gietdeel vragen om specifieke grondstoffen en additieven: slagvastheid en dempingsvermogen, hittestabilisatie en thermische weerdstand tegen veroudering, slijtvastheid en noodloopeigenschappen, stijfheid en maatvastheid of de elektrische geleidbaarheid van het gietdeel zijn kenmerken, die op verzoek van de klant aangepast worden.

Groot Verspaner. Onze computergestuurde reizend kolom freesmachine is voor de bewerking van functionele oppervlakken en boringen bij gietstukken met maximale afmetingen toegerust.