Inloopwormen, invoerwormen. Prijsaanvraag, bestelling of gratis advies aanvragen.

 

Al decennia lang hebben wij uitgebreide ervaring in het ontwerp en de productie van invoerwormen en inloopwormen voor de aanvoerlijnen van vul-, sluit- en etiketteermachines.

Zo worden met onze invoerwormen flessen (ook speciale uitvoeringen zoals draaidop flessen, druppelflessen, injectie- of infuusflacons), blikken, ampullen, kleine cilindrische producten of flesjes afzonderlijk in de verpakkingsmachine aangevoerd. Deze maatvaste verpakkingen kunnen van glas, kunststof, metaal of van andere materialen gemaakt zijn en voor voedingsmiddelen, farmaceutische, cosmetische of chemische producten ingezet worden.

Vandaag de dag contrueren wij de wormen op moderne CAD-systemen, doen wij een test op het beeldscherm en frezen wij op CNC-aangestuurde wormschroef freesmachines.

Technische gegevens inloopworm. Voer uw technische gegevens van de inloopworm of invoerworm in en klik op de knop verzenden. U ontvangt per kerende post ons antwoord. Uw aanvraag is uiteraard gratis.

Invoer-, uitvoersterren en bochten. Inloop-, uitloopgeleidingen, transport sterren en andere formaatdelen voor uw draaiende vul- en etiketteermachines maken wij volgens uw specificaties of model.

»Sklaven«, Pucks en geleide schoenen. Voor instabiele of complexe verpakkingen en kleine flesjes die gemakkelijk omvallen of moeilijk formeren, maken wij de zogenaamde »Sklaven«. Deze geleide schoen of ook pucks, nemen de verpakking op en geven deze voor het vullen en etiketteren de juiste stand.

  • Huidige Wat wilt u doen?
  • Basisgegevens
  • Doorloop spoed
  • Projectgegevens
  • Complete

Einteilschnecke

Wat wilt u doen?
Contactgegevens
Aanspreekvorm