Vorschaubild: medisch apparaat met vernevelkamer van polysulfon

Ultrasone vernevelaar van slagvast polysulfon. Heldere toepassing voor steriliseerbare vernevelkamers van kunststof.

De zelfdragende behuizing is met Thermoplastisch SchuimGieten (TSG) vervaardigd. Het oppervlak is verfijnd waardoor het eenvoudig te reinigen is. De binnenzijde is multifunctioneel: vernevelkanaal, filterhouder, snoer opbergplaats, connectoren, bevestigingspunten, tussenschotten en andere details zijn nauw genest en gerangschikt.

Elektromagnetische storingen worden door een aan de binnenzijde aangebrachte nikkellaag uitgeschakeld (EMV). De structuurlak aan de buitenzijde is de finishing touch.

Steriliseerbaar polysulfon. De meervoudige vernevelkamer van een transparant polysulfon (PSU) met rookglasinkleuring is met precisie-spuitgieten vervaardigd. Hoge eisen aan de maatnauwkeurigheid en de dichtheid van het vernevelsysteem worden gegarandeerd. Het polysulfon met zijn amorfe structuur is vormvast en chemicaliën bestendig. Dit medisch apparaat wordt veelvuldig in het steriliseerproces gereinigd. Deze belasten de onderdelen chemisch bij hoge temperaturen. De componenten van polysulfon worden in het spuitgietproces daartoe voor deze toepassing verfijnd.