Thermoplastischschuimgieten (TSG) en spuitgegoten polysulfon (PSU)

Uw ideeën in thermoplastischschuimgieten (TSG). Onderdelen zonder spanningen en inval.

Constructieve innovatie behoeft efficiënte productieconcepten. Nieuwigheid kan ontstaan, wanneer de mogelijkheden van het productieproces deze geven. Vormdelen met verschillende wanddikten, materiaalverdringing en sterke ribben of een groot dimensionaal eindproduct bereiden het spuitgieten onoverkomelijke problemen, vooral te wijten aan verschillen in krimpgedrag van de afzonderlijke constructiedetails.

Het thermoplastisch-schuimspuitgieten (TSG). In thermoplastisch-schuimspuitgieten (TSG) vervaardigde onderdelen hebben een grotendeels compacte structuur, die met ongeveer 10 % door drijfmiddel uitgebreid wordt. Aldus worden de krimpverschillen gecompenseerd en worden de speciale materiaaleigenschappen bewaard.

Dit brengt voor u als ontwikkelaar van systeemcomponenten doorslaggevende voordelen met zich mee, die uw ideeën zonder storende inwendige spanningen en invalplekken laten slagen:

Op onze efficiënte productiemachines vervaardigen wij behuizingsdelen en functionele delen tot 16000 g stukgewicht in thermoplastisch-schuimspuitgieten
.